Wat wil je bereiken?

Waar sta je nu?

Wat zou je kunnen?

Wat ga je doen?

Het zijn inzicht gevende vragen, vragen die de kern raken en er werkelijk toe doen. Voor een heldere beeldvorming op individueel en organisatie niveau. Wij inspireren en realiseren, van strategie tot uitvoering. Een aanpak gebaseerd op bedrijfskundige en psychologische inzichten en vele jaren praktijkervaring. Wij maken de verbinding tussen hard en hart, onthoudbaar, begrijpbaar en toepasbaar voor iedereen!

Of het nu gaat om optimalisatie of transformatie, het een wens of een noodzaak betreft...

 

Hoe ziet uw toekomstige organisatie eruit?

Gaan we samen aan de slag?

 

Gaaf! Dit betekend dat we vanuit een nieuwe mindset de mouwen opstropen en gaan bewegen richting het gewenste resultaat. Coaching en training op basis van behoefte, met de poten in de klei, vallen en weer opstaan. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Nieuw gedrag adopteren en toepassen in de praktijk, hoe moeilijk en confronterend het soms ook is. Leren van nieuwe inzichten en bijsturen waar nodig. Waarde toevoegen aan het gewenste resultaat vanuit samenwerken en eigenaarschap. Werken aan de organisatie waarbij wij elkaar gaan aanspreken zonder te veroordelen, er weer energie gaat stromen op de vraag “welke bijdrage heb jij vandaag geleverd aan het bereiken van het gewenste resultaat?”  Want iedere ontwikkeling begint tenslotte altijd met jouw eigen persoonlijke bijdrage.

Kennis

De combinatie theorie en het direct toepassen in de praktijk is kenmerkend voor onze aanpak. Naast theoretische inzichten bieden wij praktische handvatten welke als bakens in het ontwikkelingsproces worden ingebed. Door continu de verbinding te maken met de praktijk levert dit direct zichtbare resultaten op. 

Meetbare resultaten

Concrete doelstellingen vertaald in meetbare resultaten. Belangrijk om de voortgang te bewaken en bij te kunnen sturen bij afwijking.  Naast monitoring van de "harde" resultaten beschikken wij over een methode waarbij ook de "zachte" criteria worden getoetst.

Mindset

De juiste mindset is basis en van fundamenteel belang voor het succesvol laten slagen van iedere ontwikkeling. Het gaat om het  herkennen en erkennen. Want succesvol bewegen begint altijd vanuit een intrinsieke motivatie. Besef dat, IK maak de keuze!

Gedrag

Bij iedere gebeurtenis heb je een keuze. Kijken In Kansen (KIK) het nemen van eigenaarschap of Denken In Problemen (DIP) het gevoel dat je geen invloed hebt.  Door eigenaarschap te nemen en uit je comfortzone te stappen begint je persoonlijke ontwikkeling.

Enthousiast  over onze aanpak of wenst u meer informatie? Verbind voor het maken van een vrijblijvende afspraak.