top of page
DI_WitGrijs.png
EXPERTS
MARCO PLEITER

CHANGEMANAGEMENT & LEADERSHIP EXPERT

WIE IS  MARCO PLEITER?

 

Na van een mooie carrière in loondienst, waar ik me heb ontwikkeld van productieleider tot directeur, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Mijn horizon verbreden en leren van nieuwe inzichten.

Mijn passie?  Vanuit de kern mens en organisatie verbinden, een actieve bijdrage leveren aan transitie van mens en organisaties. Te gaan bewegen vanuit de kracht van imperfectie.

 

Hoe dan?  Door met een onbevangen blik, complexe zaken terug brengen tot de kern. Luisteren, uitdagen en te reflecteren. Te begrijpen wat mens en organisatie drijft of tegenhoudt. Terug naar de basis, disfunctionele patronen doorbreken om opnieuw verbinding maken tussen eigenaarschap, samenwerking(relaties) en ambitie op individueel, team en organisatie niveau.

 

Mooi en dan? Met de poten in de klei. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Ontwikkelen door te voelen en ervaren.  Har(d)t ontwikkelen, onthoudbaar, begrijpbaar en toepasbaar voor iedereen. Samen aan de slag voor aanstekelijke resultaten!

 

Mijn motto "welke bijdrage heb jij vandaag geleverd?"

EIGENSCHAPPEN
Natuurlijk leiderschap, enthousiasme, creatief, initiatiefrijk, nuchterheid, pragmatisch, realisme, humor, daadkracht, resultaatgericht, analytisch, verbindend, kritisch, praktisch, betrouwbaar.​

EXPERTISE
Strategie, operationeel, financieel, personeel en organisatie, change management, leadership, organisatieontwikkeling, internationaal,  lean, agile, spreker, trainer, coach.

Marco Pleiter Hardtinbedrijf.png
CONNY SCHOLTEN

HEALTHCARE EXPERT

WIE IS CONNY SCHOLTEN?

In 2012 heb ik de stap gezet om mijn kennis en ervaring  als zzp-er in te zetten. Belangrijkste motivatie was voor mij dat ik de zorg anders wilde benaderen en niet meer in het keurslijf van een grote organisatie wilde zitten, afhankelijk van DBC en vaste zorgprogramma's.

Door ervaringen te hebben opgedaan binnen verschillende GGZ instellingen, ondernemingsraden en klachtencommissies, gaat door een toenemende bureaucratie steeds meer tijd verloren aan randzaken.

Door de patiënt-cliënt weer centraal te zetten en de vraag te durven stellen, "wat is er nú nodig om op een zo effectief mogelijke manier een bijdrage te leveren aan een spoedig herstel" zie je dat het best anders kan. Door een andere mind-set en niet te denken vanuit problemen maar vanuit oplossingen ontstaat er een positieve energie waarbij het vertrouwen van de patiënt-cliënt toeneemt en zorgverleners weer plezier krijgen in hun werk. 


EIGENSCHAPPEN
Professioneel, betrokken, intuïtief, gepassioneerd, respectvol, humoristisch, verantwoordelijk, kwalitatief, vakkundig, bekwaam, rechtvaardig, objectief, empathisch, integer, open, trouw, eerlijk, verbondenheid, samenwerker, communicatief, collegiaal.

EXPERTISE 

Empowerment, burn-out, trainer, coach, zorg, WMO, persoonlijke ontwikkeling

  • LinkedIn Social Icon
Conny Scholten Hardtinbedrijf.png
Jacqueline_Hoogeslag Hardtinbedrijf.png
JACQUELINE HOOGESLAG

HUMAN RESOURCE EXPERT

WIE IS JACQUELINE HOOGESLAG?


Een ervaren personeelsfunctionaris/casemanager met ervaringen binnen non-profit, MKB en productiebedrijven. Ik sta voor samen en ben iemand die graag mensen verbindt. Iedereen is belangrijk en wordt met respect behandeld. Ik werk oplossingsgericht en ben heel praktisch ingesteld. Balans is belangrijk, zowel in werk als prive situaties. Ik kan daar goed bij ondersteunen.


EIGENSCHAPPEN
Praktisch, empathisch vermogen, betrokken, verbindend, ondernemend, oplossingsgericht, onafhankelijk.

EXPERTISE
Personeelsadvies, organisatiestructuur/cultuur, casemanagement, verzuimbegeleiding, coaching, ARBO, MKB, productiebedrijven, non-profit

  • LinkedIn Social Icon

"Nooit meer bij ons maar altijd in ons hart"

Karin Koers

Op een veel te jonge leeftijd hebben wij afscheid genomen van onze geliefde collega,

 

KARIN KOERS 

Haar motto “je hebt altijd een keuze” zal voor altijd voort leven in onze werkwijze.

 

bottom of page