MARCO PLEITER

CHANGEMANAGEMENT & LEADERSHIP EXPERT

WIE IS  MARCO PLEITER?

 

Na van een mooie carrière in loondienst te hebben genoten, waarin ik me heb kunnen ontwikkelen van productieleider tot directeur, was ik toe aan een nieuwe uitdaging.  Een uitdaging om mijn opgedane kennis te delen en te leren van nieuwe inzichten.

 

Mijn aanpak kenmerkt zich door met een onbevangen blik, vanuit verschillende invalshoeken, complexe problemen terug te brengen tot de kern. Te weten wat mens en organisatie drijft of tegenhoudt. 

Met de poten in de klei, want daar wordt waarde gecreëerd. Verbinding maken tussen ambitie, persoonlijke ontwikkeling en samenwerkingen, om vanuit de gezamenlijke WHY te werken aan uw toekomstbestendige organisatie. 

EIGENSCHAPPEN
Natuurlijk leiderschap, enthousiasme, creatief, initiatiefrijk, nuchterheid, pragmatisch, realisme, humor, daadkracht, resultaatgericht, analytisch, verbindend, kritisch, praktisch, betrouwbaar.​

EXPERTISE
Strategie, operationeel, financieel, HR, techniek, MKB, familiebedrijven, proces- en maak industrie, productiebedrijven, Lean, change management, leadership, organisatieontwikkeling, internationaal, coach.

  • LinkedIn Social Icon
CONNY SCHOLTEN

HEALTHCARE EXPERT

WIE IS CONNY SCHOLTEN?

In 2012 heb ik de stap gezet om mijn kennis en ervaring  als zzp-er in te zetten. Belangrijkste motivatie was voor mij dat ik de zorg anders wilde benaderen en niet meer in het keurslijf van een grote organisatie wilde zitten, afhankelijk van DBC en vaste zorgprogramma's.

Door ervaringen te hebben opgedaan binnen verschillende GGZ instellingen, ondernemingsraden en klachtencommissies, gaat door een toenemende bureaucratie steeds meer tijd verloren aan randzaken.

Door de patiënt-cliënt weer centraal te zetten en de vraag te durven stellen, "wat is er nú nodig om op een zo effectief mogelijke manier een bijdrage te leveren aan een spoedig herstel" zie je dat het best anders kan. Door een andere mind-set en niet te denken vanuit problemen maar vanuit oplossingen ontstaat er een positieve energie waarbij het vertrouwen van de patiënt-cliënt toeneemt en zorgverleners weer plezier krijgen in hun werk. 


EIGENSCHAPPEN
Professioneel, betrokken, intuïtief, gepassioneerd, respectvol, humoristisch, verantwoordelijk, kwalitatief, vakkundig, bekwaam, rechtvaardig, objectief, empathisch, integer, open, trouw, eerlijk, verbondenheid, samenwerker, communicatief, collegiaal.

EXPERTISE 

Empowerment, burn-out, trainer, coach, zorg, WMO, persoonlijke ontwikkeling

  • LinkedIn Social Icon
JACQUELINE HOOGESLAG

HUMAN RESOURCE EXPERT

WIE IS JACQUELINE HOOGESLAG?
Een ervaren personeelsfunctionaris/casemanager met ervaringen binnen non-profit, MKB en productiebedrijven. Ik sta voor samen en ben iemand die graag mensen verbindt. Iedereen is belangrijk en wordt met respect behandeld. Ik werk oplossingsgericht en ben heel praktisch ingesteld. Balans is belangrijk, zowel in werk als prive situaties. Ik kan daar goed bij ondersteunen.


EIGENSCHAPPEN
Praktisch, empathisch vermogen, betrokken, verbindend, ondernemend, oplossingsgericht, onafhankelijk.

EXPERTISE
Personeelsadvies, organisatiestructuur/cultuur, casemanagement, verzuimbegeleiding, coaching, ARBO, MKB, productiebedrijven, non-profit

  • LinkedIn Social Icon

"Nooit meer bij ons maar altijd in ons hart"

Op een veel te jonge leeftijd hebben wij afscheid genomen van onze geliefde collega,

 

KARIN KOERS 

Haar motto “je hebt altijd een keuze” zal voor altijd voort leven in onze werkwijze.