Ambitie

"optimaliseren of transformeren"

Tijdelijk leiderschap

"Soms wil je iets heel graag en soms moet het gewoon. Dat is het verschil tussen ambitie en urgentie"

Hardt

ontwikkelingen

"groei begint bij het afscheid nemen van oude gewoontes en gedragingen"

Young professionals

"werken aan persoonlijke ontwikkeling voor een impactvolle bijdrage"

 

Ambitie

"Optimaliseren of transformeren?"

 

Een vraagstuk waar steeds meer organisaties mee worstelen. Optimaliseren gaat over het verbeteren of minder slecht maken van bestaande processen.  Structurele budgetoverschrijdingen, een toenemend ziekteverzuim, zijn enkele "harde" signalen dat dit niet meer toereikend is.

Transformeren begint met buiten de gebaande kaders kijken. Je niet laten beïnvloeden door de beperkingen van het huidige business model, los laten van het verleden! Met welke interne en externe factoren heeft de organisatie te maken? De verschillende waarde-soorten want naast financiële waarde krijgen sociale en ecologische waarden een steeds belangrijkere rol voor een toekomstbestendige organisatie. Transformeren heeft naast het stellen van een duidelijke stip aan de horizon, gevolgen voor leidinggevenden en haar medewerkers, voor de organisatie cultuur en structuur.  

Wij ondersteunen organisaties door te inspireren te inventariseren en te realiseren. Door har(d)t te ontwikkelen gaan we bewegen met een duidelijke stip aan de horizon, vanuit de kern van de organisatie door ambitie, persoonlijke ontwikkeling en samenwerking(en) met elkaar te verbinden. Een intensieve begeleiding, bestaande uit training en coaching, voor concrete en blijvende resultaten.

 

Tijdelijk leiderschap

"Soms wil je iets heel graag en soms moet het gewoon, dat is het verschil tussen ambitie en urgentie"

 

Wij zijn allemaal mens, vaak prima in staat om een ander van oprechte adviezen te voorzien. Echter om zelf uit je comfortzone te stappen en open te stellen voor het onbekende is vaak een uitdaging op zich. Wij ervaren dat organisaties het prettig vinden ondersteund te worden bij veranderprocessen. Dat iemand eindverantwoordelijk is, het centrale doel bewaakt en het proces begeleid. Die op een natuurlijke wijze anticipeert op boven en onderstromen, ingrijpt wanneer terugval dreigt in oude patronen en gedragingen.

Tijdelijk leiderschap is veel meer dan alleen "de klus klaren"  Onze experts zijn getrainde professionals, die werken aan uw organisatie. Verbindend en gaan bewegen vanuit de kern van uw organisatie voor voelbaar en meetbare resultaten.

 

Hardt ontwikkelingen

"Groei begint bij het afscheid nemen van oude gewoontes en gedragingen"

Hardt ontwikkelen betekent inzicht krijgen in je eigen, team en organisatie gedragingen. Het gaat over bewustwording, het inzichtelijk maken van blokkades en aanwezige talenten. Een open beeldvorming is essentieel voor het ontwikkelingsproces. Met ons programma "hardt ontwikkelen" geven we inzichten en leggen de verbinding tussen hard en hart. Door coaching en training bieden wij praktische handvatten om patronen te gaan herkennen en erkennen. Hierdoor ontstaat bewustwording en ben jij, je team of organisatie eenvoudiger in staat om keuzes te maken en om te gaan met onverwachte situaties. 

Een ontwikkelingsprogramma op basis van bedrijfskundige en psychologische inzichten gecombineerd met veel praktijkervaringen. 

 

Young professionals

"Werken aan persoonlijke ontwikkeling voor een impactvolle bijdrage"

 

Vol enthousiasme een rugzak vol met kennis en mooie ervaringen ben je begonnen aan een traineeship of je eerste baan.

Yes! Het echte leven is begonnen! 

Hard werken om jezelf te bewijzen en te laten zien wie je bent en waar je voor staat. Het gaat best lekker maar toch begint de twijfel toe te slaan. Waarom word ik niet gehoord, doe ik het wel goed, waarom krijg ik geen feedback, zomaar een aantal voorbeelden welke niet bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling en bijdrage aan de organisatie waarvoor je werkt.

Met diverse Young professionals organiseren wij maandelijks een dagdeel bestaande uit twee blokken;

  • Hardt ontwikkeling programma

  • Intervisie op basis van in te brengen onderwerpen Young professional

Wij vinden het fantastisch om te leren van de inzichten en vaardigheden van Young professionals en deze te combineren met onze inzichten. Een win win situatie waarbij 1+1=3 is.

Wil je een keer vrijblijvend aansluiten om te ervaren wat wij voor jou ontwikkeling kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij plannen je in voor de eerst volgende bijeenkomst.

 

"keep us in min(d)t"

U bent er nog niet aan toe maar onze aanpak spreekt u aan? Connect us!

  • LinkedIn Social Icon