top of page

DIENSTEN

Ambitie

"Van inventarisatie tot realisatie of het nu gaat om optimaliseren of transformeren"

Tijdelijk leiderschap

"Soms wil je iets heel graag en soms moet het gewoon. Dat is het verschil tussen ambitie en urgentie"

Coaching

"groei begint bij het afscheid nemen van oude gewoontes en gedragingen"

Young professionals

"werken aan je persoonlijke ontwikkeling voor een impactvolle bijdrage"

Ambitie

Ambitie

"Optimaliseren of transformeren?"

 

Optimaliseren gaat over het verbeteren of minder slecht maken van bestaande processen. Zie het om van een A te ontwikkelen naar een A+ of A++.

Transformeren begint met buiten de gebaande kaders kijken. Je niet laten beïnvloeden door beperkingen vanuit het verleden.

Met onze aanpak brengen wij stap voor stap de verschillende behoeften in kaart. Naast de ambitie en de menselijke factor hebben wij aandacht voor de verschillende waarde-soorten , want naast financiële waarden krijgen sociale- en ecologische waarden een steeds belangrijkere rol in onze maatschappij.

Iedere verandering heeft gevolgen voor de organisatie, haar medewerkers en diens omgeving. Wij leveren een actieve ondersteuning gedurende dit ontwikkelingsproces. Van inventarisatie tot realisatie!

Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Door hardt te leren verbinden gaan we bewegen vanuit de kern van de organisatie. Een intensieve samenwerking met een programma afgestemd op uw organisatie voor blijvende en meetbare resultaten.

Tijdelijk leiderschap

Tijdelijk leiderschap

"Soms wil je iets heel graag en soms moet het gewoon,

dat is het verschil tussen een wens of een noodzaak"

 

Wij zijn allemaal mens, vaak prima in staat om een ander van oprechte adviezen te voorzien. Echter om zelf uit je comfortzone te stappen en de eerste stap te zetten om in beweging te komen is vaak een uitdaging op zich. Wij ervaren dat organisaties het prettig vinden ondersteund te worden door een ervaringsdeskundige. Nieuwe inzichten geven nieuwe perspectieven en zorgen voor een nieuwe energie. 

Tijdelijk leiderschap is meer dan alleen "de klus klaren"  Onze experts zijn getrainde professionals, die werken AAN uw organisatie. Op een natuurlijke wijze anticipeert op boven- en onderstromen, ingrijpt wanneer terugval dreigt in oude patronen en gedragingen. Samenwerken aan uw toekomstbestendige organisatie vanuit de centrale vraag; "welke bijdrage heb jij vandaag geleverd aan het gewenste resultaat?"

Hardt ontwikkelen

Coaching

"Groei begint bij het afscheid nemen van oude gewoontes en gedragingen"

Ontwikkelen begint met bewustwording. Inzicht krijgen in jou aanwezige talenten en mogelijke blokkades welke je ontwikkeling in de weg staat. Met een duidelijke behoefte vanuit het NÚ werken aan jou toekomst. Leren omgaan met belemmeringen vanuit jezelf of vanuit je omgeving.  Met onze oplossingsgerichte aanpak geven we je praktische inzichten, handvatten om patronen te gaan herkennen en erkennen. Wij bieden jou een actieve ondersteuning bij de weg die bij jou past en zijn ervoor je wanneer het even lastig is..

Young professionals

Young professionals

"Werken aan persoonlijke ontwikkeling voor een impactvolle bijdrage"

 

Vol enthousiasme een rugzak vol met kennis begonnen aan een traineeship of je eerste baan.

Yes! Het echte leven is begonnen! 

Hard werken om te laten zien wie je bent en waar je voor staat. Het gaat best lekker maar toch begint de twijfel toe te slaan. Wordt ik wel gehoord? doe ik het wel goed? waarom krijg ik zo weinig feedback? Zomaar een aantal vragen welke niet bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling en bijdrage aan de organisatie waarvoor je werkt.

Met verschillende Young professionals organiseren wij maandelijks één dagdeel bestaande uit twee blokken;

  • Intervisie op basis van in te brengen onderwerpen Young professional

  • Hardt ontwikkel programma, gericht op competentie ontwikkeling

Wij vinden het fantastisch om te leren van de verschillende inzichten van Young professionals en deze te combineren met onze inzichten. Een win win situatie waarbij 1+1=3 is en er inmiddels mooie verbindingen zijn ontstaan.

Wil je een keer vrijblijvend aansluiten om te ervaren wat wij voor jou ontwikkeling kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij plannen je in voor de eerst volgende bijeenkomst. 

 

"keep us in min(d)t"

U bent er nog niet aan toe maar onze aanpak spreekt u aan? Connect us!

  • LinkedIn Social Icon
IMG_0222-1.jpg
bottom of page