top of page

Autorijden zonder dashboard?


Autorijden zonder dashboard?

Tijdrovend. Saai. Ingewikkeld. Zo zien veel ondernemers hun administratieve processen en ja, sommige zaken zijn een noodzakelijk kwaad.

Met behulp van de huidige digitalisering is het mogelijk om over real time informatie te beschikken van uw organisatie. Voor iedereen begrijpbare stuurinformatie. Door inzicht te hebben in uw processen, of het nou gaat om de liquiditeit, projectadministratie, voor- nacalculatie of CRM. Ieder niveau binnen de organisatie heeft informatie nodig om een bijdrage te kunnen leveren aan het gewenste resultaat.


U rijdt toch niet rond in een auto zonder dashboard..?

Zie het als autorijden zonder dashboard, hoe hard mag je rijden? Beschik je over voldoende brandstof om je bestemming te bereiken? Zomaar een aantal vragen, maar heel erg belangrijk.

Beschikt u, of uw organisatie, over adequate stuurinformatie om uw functie goed te kunnen uitvoeren. Neemt u uw beslissingen alleen op basis van gevoel of zijn deze rationeel onderbouwd? Toch zie je te vaak dat organisaties niet over adequate informatie beschikken of dat er zoveel informatie beschikbaar is dat men door de bomen het bos niet meer ziet.

Ondanks alle technologische ontwikkelingen wordt het menselijke aspect steeds belangrijker voor het bereiken van het gewenste resultaat.


Welke stuurinformatie heeft Ú nodig?

67 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page